tekst hier

Werksessie over toepassing Fair Practice Code

Kunsten ’92 heeft in samenwerking met de initiatiefnemers van de Fair Practice Code en andere partners de werksessie ‘Fair Practice en nu?’ ontwikkeld. Deelnemers vertalen daarin de code naar de eigen praktijk.

De werksessie ‘Fair Practice en nu?’ is af te nemen door één organisatie of door een zelf samen te stellen groep van werk/opdrachtgevers of werknemers in de culturele sector of creatieve industrie.
Tijdens de werksessie vertalen de deelnemers de code naar de eigen praktijk en concreet gebruik. Deze werksessies worden mede mogelijk gemaakt door OCW en zijn gratis. De plaatsen zijn echter beperkt, dus schrijf je deze zomer in. Begin september hoor je meer over de plaatsing en planning.

Toets je eigen praktijk

De werksessie laat je kritisch nadenken over wat nu normaal wordt gevonden in de sector. Toets je eigen praktijk, en maak zichtbaar wat beter kan, zodat je daadwerkelijk verbeteringen kunt doorvoeren. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten, een veelzijdige analyse van uw praktijk en een kaartenbak met tips en aanbevelingen voor de volgende stappen.
De werksessie duurt twee uur en is er voor alle werkenden binnen de culturele en creatieve sector. Stel een eigen groep samen van minimaal 6 en maximaal 12 personen en volg de sessie op eigen locatie. De sessies worden gegeven van oktober t/m december 2019.

Inschrijven

Inschrijvingen en meer informatie: www.fairpracticecode.nl/werksessie

Fair Practice Code
Kunsten ’92 een tijdelijke projectorganisatie opgezet, die zorg draagt voor de implementatie, verdieping en promotie van de Fair Practice Code. Het samen blijven doorontwikkelen en toepassen van de Fair Practice Code is de gedeelde verantwoordelijkheid van de hele sector. We delen daarom graag kennis en ervaringen met elkaar. Kunsten ’92 biedt presentaties en lezingen over de Fair Practice Code aan. In samenwerking met partners wordt ook de Online Quickscan verder ontwikkeld, is een aantal focusgroepen opgericht en worden verhalen gedeeld op de website www.fairpracticecode.nl. Vraag een exemplaar van de code aan via de website (> klik en kies rechts bovenaan ‘Bestel de Code’).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Pien van Gemert, projectleider Fair Practice Code, pien@kunsten92.nl.