tekst hier

Tweede Werkconferentie Arbeidsmarktagenda op 14 april 2020

Voor de tweede keer wordt in TivoliVredenburg in Utrecht een Werkconferentie Arbeidsmarktagenda gehouden, op dinsdag 14 april 2020.

Tijdens de tweede Werkconferentie Arbeidsmarktagenda worden de uitkomsten gedeeld van het vele werk dat afgelopen jaar is verricht rondom de uitvoering van de Arbeidsmarktagenda. In een middag-vullend programma (12:30-18:00 uur) is iedereen uit het culturele en creatieve werkveld uitgenodigd om in workshops en dieptesessies samen met de aanjagers van de agendapunten deze resultaten en inzichten te bespreken en samen weer verder te brengen. Daarnaast zijn er interessante keynotes en kunnen bezoekers van gedachten wisselen met makers, bestuurders en vertegenwoordigers van diverse organisaties in het veld.

Zoals Minister Koolmees (Sociale Zaken) al aangaf is onze arbeidsmarkt nog lang niet in balans. Iedereen die mee wil werken aan een betere arbeidsmarkt voor alle werkenden in de culturele en creatieve sector is welkom op dinsdag 14 april 2020 in Utrecht!

Voortgang PlatformACCT

Tijdens de Werkconferentie zal ook meer duidelijk worden over Platform Arbeidsmarkt Culturele en Creatieve Toekomst (PlatformACCT), opvolger van de huidige Regiegroep van de Arbeidsmarktagenda Culturele en Creatieve Sector.

Werkconferentie Arbeidsmarktagenda
Dinsdag 14 april 2020
12.30-18.00 uur
TivoliVredenburg
Vredenburgkade 11
3511 WC Utrecht
Details over aanmelden volgen later