tekst hier

In verband met de aangescherpte maatregelen van de overheid om het coronavirus terug te dringen, kan de Werkconferentie Arbeidsmarkt Culturele en Creatieve Sector op 14 april in TivoliVredenburg helaas niet in de geplande vorm plaatsvinden.

De wereldwijde uitbraak van het coronavirus heeft in korte tijd al enorme gevolgen op de Nederlandse culturele en creatieve sector. De uiteindelijke effecten op de arbeidsmarkt cultuur zijn bij lange na nog niet te overzien. De urgentie hoe wij in Nederland de culturele en creatieve sector vitaal en toekomstbestendig houden is nog verder toegenomen. We volgen de grote inzet van de taskforce die bezig is met het steunpakket voor de sector nauwlettend.

Druk op de culturele en creatieve sector
Via deze weg willen wij alle (mogelijk)makers uit de culturele en creatieve sector, kunstenaars, creatief zzp’ers, medewerkers van een culturele instelling of andere betrokkenen bij de sector, een hart onder de riem steken. Deze tijd is niet makkelijk en vraagt veel van ons allemaal. Wij wensen iedereen in de eerste plaats gezondheid en het allerbeste voor de werkzaamheden de komende periode.

Alternatief voor de werkconferentie
Op dit moment werken wij achter de schermen hard aan een inspirerend alternatief voor de werkconferentie: online en/of via een nieuwe conferentiedatum. Zodra wij hier meer over weten, zullen we dit communiceren.

Betalingen deelname
Voor degenen die zich al hadden opgegeven en betaald, geldt dat de reeds betaalde deelname aan de conferentie binnen enkele dagen wordt automatisch teruggestort. Heb je je al wel opgegeven voor de werkconferentie, maar nog niet betaald? Dan is een bijdrage overmaken niet meer nodig.

Contact
Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan contact op met Nienke Rahman van SPITZ congres & event via nienke@spitz.nu.