tekst hier

3 juni lancering Culturele Financieringswijzer

Maandag 3 juni trapt Cultuur+Ondernemen de Maand van de Financieringsmix af met de lancering van de Culturele Financieringswijzer.

Welke financieringsmogelijkheden bestaan er? En welke daarvan passen bij jou en je plannen? Cultuur+Ondernemen lanceert op 3 juni tijdens een bijeenkomst in Amsterdam een nieuw platform om kunstenaars door de culturele kapitaalmarkt te gidsen: de Culturele Financieringswijzer.

Feestelijke lancering

Het platform wordt op maandagmiddag 3 juni in A Lab Amsterdam gelanceerd, tijdens een feestelijke middag met onder meer een kennismarkt, rondetafelgesprekken en een paneldiscussie. Tijdens de middag wordt je meegenomen langs financieringsmogelijkheden, verhalen over onverwachte stakeholders, investeerders, fondsen en geld uit de crowd.

Kennismarkt

Heb je een vraag uit jouw praktijk – een idee voor een project, een investering waar je al tijden tegen aan hikt of word je gewoon niet wegwijs binnen alle mogelijkheden? Stuur je vraag naar Cultuur+Ondernemen en zij koppelen je aan de juiste partij.

Rondetafelgesprekken

Ga je liever in discussie met experts op het gebied van gestapelde financiering, ondernemerschap of stakeholders? Neem dan deel aan de rondetafelgesprekken en laat jouw mening horen.

Praktische informatie 

Inloop: 13:30 uur
Start programma: 14:00 uur

A Lab 
Overhoeksplein 2
Amsterdam

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op cultuur-ondernemen.nl of neem contact op met Alexander Ramselaar.